Kennel Lakeweilers

 

07.08.2012 Viime viikonloppu vietettiin Kuopiossa. Kolme KV-näyttelyä peräkkäisinä päivinä. Onneksi sää suosi ja muutenkin oli oikein hieno reissu kaikilta osin. Melli sai joka päivä ERI:n ja perjantain SA:n  Ja Lotalle ( FIN MVA Lakeweilers Eowyn ) Kuopio oli jälleen antoisa. Perjantaina VAL-ERI VAK1 PN1 CACIB VSP lauantaina sama tulos ja sunnuntaina VAL-ERI VAK2 PN2 VARACACIB  Kahden vuoden päästä Kuopio jälleen kutsuu. Tänään Melli kävi ultrassa ja ainakin 3 pupsia pitäisi syntyä. Melli haluaa jo olla omissa oloissaan ja kasvatella masua kaikessa rauhassa. Oikein hyvin jaksoi Kuopiossa olla, onneksi ei helle porottanut.  

28.02.2012 Mimi ensimmäisessä näyttelyssään Tuusniemellä 26.2.2012 Tuloksena PN1 SERTI ja VSP. Todella hieno reissu jonka täydensi Lakeweilers Eowynin tulos PN3. Mimi käyttäyi tosi hienosti vaikka paikkana oli iso kasvihuone jossa on tosi ahdasta ja ihmisiä ja koiria  liikku koko ajan ympärillä.  Hermot piti eikä mitään räyhäämisiä kuulunut. 

14.04.2011 Melli tänään ultrassa ja mahdollisesti jopa 5 pentua tulossa. Isänä on Thomdy  Dom´s Viking Warrior  Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 19

 13.12.2010  Helsingissä messarissa käyty eilen ja tulos oli loistava. Melli AVO ERI PN4 SERT FIN MVA   Mahtavaa että valion arvo tuli messarissa Voittaja näyttelyssä.  Melli oli messarin hälinässä kuin kotonaan mutta aina se matkalle lähteminen on tosi vaikeaa. Melli inhoaa autossa oloa edelleen ja kun se näkee minun valmistelevan lähtöä menee se pöydän alle piiloon. Tällä kertaa ei onneksi edes oksentanut.  Nyt valmistellaan joulua ja unohdetaan näyttelyt vähäksi aikaa. Melli on tarkoitus astuttaa seuraavaan juoksuun eli helmi-maaliskuussa. Uros on vielä hakusessa.  Jyväskylän näyttely jäi tänä vuonna käymättä kun ei vaan innostus riittänyt lähtemiseen.

17.08.2010 Heinolassa 15.08.2010 mitteleiden erikoisnäyttely  Melli  NUO ERI PN3 SERTI  Todella hienosti kovassa porukassa. Nyt pidetään kunnon paussi näyttelyissä seuraavaksi vasta marraskuussa Jyväskylään.

 11.08.2010  Kesä tuli ja kohta jo meni. Ja millainen kesä,ei ole tarvinnut kylmässä hytistä. Mahtavat helteet, joidenkin mielestä jo varmaan liiankin kuumaa. Koirat on olleet aika pienellä lenkityksellä johtuen kuumuudesta.Mieluummin lötkötelleet varjossa.  Melli sai Joensuun näyttelystä toukokuussa EH. Oli kunnon farssi koko näyttely. Alunperin jo tuli tuomarinmuutos mutta vielä kesken näyttelyn tehtiin toinen  tuomarin muutos ja kehän vaihdos. Mutta näitä sattuu. Viime viikonloppuna oli sitten se kesän odotetuin koitos kun Kuopiossa  oli KV- näyttely kolmena päivänä peräkkäin.  Lähdettiin jo hyvissä ajoin aamuyöstä ajelemmaan ja paikalla oltiin jo ennen porttien avautumista klo. 7.00  Saatiin teltta hyvälle paikalle kehän lähelle. Perjantaina Melli sai ERI PN3 VARA-CACIB lauantaina ERI PN4 ja sunnuntaina EH                 Mutta Lakeweilers Eowyn (Lotta) se sitten korjasi hienon potin. Perjantaina ERI PN1 SERTI CACIB VSP  lauantaina ERI PN1 SERTI CACIB ROP ja sunnuntaina ERI PN1 SERTI CACIB FIN MVA  siiiiiiis..niin uskomatonta kuin se onkin siitä tuli viikonlopun aikana muotovalio. Tunne oli/on mahtava. Todella harvinaista herkkua!! Onnittelut vielä omistajille Pia Oralalle ja Jyrki Pennaselle

 22.05.2010  Melli oli Lieksan ryhmänäyttelyssä ERI PN1 SERTI JA ROP  Hienosti on kyllä näyttelyt menneet. Todella yli odotusten.  Seuraavana onkin sitten Joensuun KV-näyttely 30.05  Sen jälkee pidetään pitempi tauko ja lähdetään vasta elokuussa Kuopioon jossa on kolmena päivänä KV   Sinne Melli on ilmoitettu joka päivälle

 04.04.2010 Lappeenrannan näyttely käyty. Melli ERI PN1 SERTI JA VSP joten meni paremmin kuin uskalsin ees toivoa. Seuraavana Lieksan ryhmänäyttely toukokuussa.

 

13.03.2010 Melli tänään Polvijärvellä ryhmänäyttelyssä ja hienosti meni. ERI PN1 SERTI ja ROP  Ensimmäinen virallinen mittauskin suoritettiin ja mitta näytti 31.5 cm Taas kerran mietin miten helppo koira Melli on,sen kanssa ei tarvitse mitään erityistä tehdä. Vaikka sitä ei ole koskaan ennen mitattu se seisoi kuin patsas kun tuomari mittakepin selän päälle laittoi. Mellin paras puoli on ehdottomasti sen luonne. Sillä on tosi vahvat hermot eikä se turhasta hötkyile.Edelleenkään se ei tykkää autoilusta. Aamulla se yritti tekeytyä huomaamattomaksi pöydän alle kun jollain ihmeen vaistolla se tajusi että johonkin on emäntä lähdösä. Ja oksennus tuli Joensuun kohdalla. Tulomatkalla ei mitään oksentelua ollut. 3 viikon päästä on Lappeenranta ja sen jälkeen Lieksa ja Joensuu. 

 

19.02.2010 Eipä se Lotta kuitenkaan niitä pentuja odottanutkaan. Harmittaa mutta ei mahda mittään . Uusi yritys seuraavaan juoksuun.   Mellin ilmoitan Polvijärvelle ryhmänäyttelyyn ja sitten onkin jo Lappeenrannan vuoro. Siitä se kevät lähtee käyntiin. Tosin ei vielä kovin keväältä tunnu, aamulla mittarissa -30.6 mutta jospa se talven selkä taittuis kohtapuolin.

 09.02.2010 Hienosti meni Mellin reissu Enossa. ERI1 PN1 SERTI ja ROP  Mellin kanssa on tosi kiva käydä reissussa,ainut hankaluus on pahoinvointi joka autossa tulee. Yleensä menomatkalla oksentaa jos oksentaa. Mutta kun ollaan perillä Melli on mitä mainioin mitteli. Ei turhia hötkyile ja jaksaa vaikka päivä ois pitkäkin. Ei rähjää toisille koirille eikä stressaannu. Enon reissukin kesti 12 tuntia kun odoteltiin ryhmäkehä mutta hyvin Melli rauhottui välillä nukkumaan ja ryhmäkehässä taas jaksoi seistä ihan hienosti. 

Surullistakin uutista on, Mökö-hermeliini kuoli 1.2.2010  Pieni kani jätti jälkeen suuren surun. Mökö vietiin 29.1 kastraatioon ja leikkaus sujui hienosti mutta jostakin syystä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä se löytyi kuolleena häkistään. Ikävä on suuri.

25.01.2010 Hyytävä keli jatkuu. Kunnon talvi pitkästä aikaa. Melli ilmoitettu Enon ryhmänäyttelyyn 6.2. 2010  Lotan ja Pojun rakkaustarina jatkuu onnellisissa merkeissä,Lotan masu pyöristyny joten karvapalloja ootellan syntyväksi viikolla 7. Tuusniemen näyttely jää sen taka tänä vuonna väliin, laskettu aika osuu juuri sille viikonlopulle. Ehkäpä Polvijärvi on sit seuraava Mellin näyttely. Muuten elämä menee ihan arkista latuaan, kevättä jo vähän tähytään ja ootellaan lämpimiä aurinkoisia päiviä.

09.01.2010  Pakkanen paukkuu ja lunta riitää. Joulukuun alussa Melli ja siskonsa Sissi kävivät polvi- ja silmätarkastuksessa. Polvet molemmilla 0/0 ja silmät terveet Lakeweilers Eowyn eli Lotta astutettiin jouluviikolla ja nyt odotellaan alkaako massu pyöristyä. Astutus kyllä onnistui joten ehkäpä pieniä karvapalloja syntyy viikolla 7

 Tarkoitus on ilmoittaa Melli Enon ryhmänäyttelyyn, Tuusniemi vielä harkinnassa.  Perinteisesti Tuusniemen ryhmänäyttely on avannut  "kevätkauden" joten voihan olla että se tänäkin vuonna on käytävä.  Lotan mahdollinen synnytys taitaa vaan osua aika lähelle samaa viikonloppua.

24.11. 2009  Pitkästä aikaa päivittelemässä sivuja ja heti hävitin kaikki tähän tätä ennen kirjoitetut tekstit.  Mellin kanssa käyty kahdessa näyttelyssä. Toinen oli kesällä Joensuussa, sieltä EH ja 22.22.2009 Jyväskylässä, sieltä myös EH  Melli osaa käyttäytyä näyttelyssä tosi hienosti, seisoo nätisti eikä rähise turhia. Jaksaa myös olla pirtsakkana vaikka kehät ois myöhässäkin. Ainut mitä inhoaa on automatka,pahaolo tulee melkein aina. Muuten Melli on aikamoinen täystuho. Kaik syödään mitä saadaan hampaisiin. Villasukat,hatut,kengät,matot,,,kaikki kelpaa.  Ja tietenkin myös ruoka,Melli on melkoinen jätemylly , ei juur nirsoile.Karvaa on neidille kasvanut ihan kiitettävästi. Joensuun tuomarin mielestä jopa liikaa. Ensimmäinen mitteli joka pitää viedä näyttelyyn sitten kun on tiputtanut karvansa.