Kennel Lakeweilers

Minä itse

Nimeni on Birgitta Ketolainen ja asustelen Kesälahdella Pyhäjärven rannalla lähellä Suomen itä-rajaa.
Perheeseen kuuluu mies Terho sekä lapset Ona ja Kia. Vanhimmat lapset ,Nea ja Kim ovat jo  perustaneet omat perheet. Kolme  mummon kultaakin jo on, Hilma-Sofia ,Leo ja Niilo
Koiria on kuusi: Mittelspitzit Wilma, Nana, Nemo , Melli  ja Mimi sekä Kleinspitz Viivi. Lisäksi vielä kanit,hermeliini-tyttö Esme ja leijonaharjas-tyttö Vanu
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää ja usein menee eläinten ja lasten nimet sekaisin kun komentaa laumaa.

Eka rotikka tuli taloon 1993 kun Musketin kennelistä haettiin Muskett Kiira eli Moona. Rotikan ottaminen oli pitkän harkinnan tulos. Kaikki mahdollinen luettiin ja näyttelyissä käytiin katsomassa ja tutustumassa rotuun. Moonaa parempaa koiraa ei olisi voinut ekaksi koiraksi sattua. Rauhallinen ja järkevä, ei turhaan rähisijä eikä koheltaja.
Niin kuin yleensä käy, meillekin tuli toinen rotikka 1995 kun Muskett Odessa eli Manta asettui taloksi. 1998 sain kennelnimen ja ensimmäinen pentue syntyi helmikuussa 2000. Jouluaatto yönä 2001 Manta teki toisen pentueen.

Vuonna 2002 ensimmäinen mittelspitz, Damirazin Äkäpussi, asettui taloksi. Olin nähnyt mittelspitzin kaverillani
ja tykästyin kovin tähän aina iloiseen ja vilkkaaseen koiraan. Rotu sopii erinomaisesti isommankin koiran kaveriksi kun
vaan kokoero pidetään mielessä.

Tahtoisin kasvattaa mahdollisimman terveitä ja hyvä hermoisia koiria joista olisi omistajilleen mahdollisimman paljon iloa. Rottweiler  kasvatus on  jäissä ,koska en ole löytänyt mieleistä narttua itselleni.
Tällä hetkellä harrastus on mittelien kanssa näyttelyiden kiertämistä.

Birgitta Ketolainen